Ζήστε μια αξέχαστη ημέρα στη θάλασσα που υπόσχεται όχι μόνο την απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας της πλεύσης με καταμαράν, αλλά και μια εξωτική εμπειρία στον υποβρύχιο κόσμο της Κούβας με σνόρκελινγκ, γευστικούς θησαυρούς θαλασσινών σε ένα παρθένο νησάκι και μια ονειρική επαφή με δελφίνια!
 
 
 
 
 

 

Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους
 

 

Διάρκεια: 12 ώρες

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε: Στην εκδρομή Sea­fari με Καταμαράν, περιμένετε να ζήσετε μια ημέρα γεμάτη θαλάσσιες περιπέτειες, γαστρονομικούς θησαυρούς θαλασσινών και μαγευτικές στιγμές κοντά σε δελφίνια!

 

 
Τιμή: Ενήλικας 160 Ευρώ, Παιδί 120 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 06.30

 

 
Σημείο Αναχώρησης: από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

 
Διαθεσιμότητα:  μόνο κάθε Σάββατο

 

 

Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν στο Βαραδέρο, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνου ξεναγού, είσοδοι, γεύμα με θαλασσινά στο Cayo Blan­co, μπύρα/νερό/αναψυκτικά/κουβανέζικα κοκτέηλ (δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα)

 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Ρούχα Θαλάσσης, Πετσέτα, Αντιηλιακή Προστασία, Φωτογραφική Μηχανή, Χρήματα για φιλοδωρήματα

 

 
 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:

 

 

➺ Πλεύση στον Ατλαντικό 

Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα που θα νιώσετε σε αυτή την εκδρομή είναι η αίσθηση της ελευθερίας. Ειδικά με το καταμαράν, που προσφέρει άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη μέρα.

.

 

 

➺ Υποβρύχιος Παράδεισος

Οι ομορφιές της Κούβας δεν είναι μόνο στη στεριά. Με το snor­kel­ing, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κοντινά τα εντυπωσιακά κοράλλια και την υποβρύχια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Ο εξοπλισμός παρέχεται από το πλήρωμα.

 

 

➺ Συνάντηση με τους τους Ευφυείς Κατοίκους της Θάλασσας

Μια μοναδική εμπειρία επαφής με δελφίνια. Σε αυτή την εκδρομή, δεν περιοριζόμαστε μόνο στην άγρια ζωή του βυθού. Θα έχετε την ευκαιρία για μια διαδραστική εμπειρία με δελφίνια, που προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να γνωρίσετε αυτά τα εκπληκτικά και ευφυή πλάσματα. Είναι μια εμπειρία που συνδυάζει τη γνώση, τον σεβασμό για τη φύση και την αγνή χαρά που προσφέρει η επαφή με αυτά τα θαυμαστά ζώα.
 

 

➺ Γαστρονομική Απόλαυση

Η γευστική εμπειρία με θαλασσινά στο παρθένο νησάκι Κάγιο Μπλάνκο είναι μοναδική και περιορίζεται μόνο στο γεύμα. Σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής, θα υπάρχει ένα bar ανοιχτό με διάφορες επιλογές για δροσιστικά κοκτέιλ, μπύρες και αναψυκτικά.

 

➺ Άνεση και Ασφάλεια

 

Όλη η εκδρομή είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε άνετα και ασφαλείς. Ξεκινάμε και τελειώνουμε την ημέρα με τις μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο σας, εξασφαλίζοντας ότι η μόνη σας ανησυχία θα είναι πόσες φωτογραφίες θα βγάλετε!

 

Pin It on Pinterest