Ζήστε τη μυστηριώδη όψη της Αβάνας υπό το φως της σελήνης: από την πανοραμική θέα της πόλης και τη γευστική απόλαυση ενός πολυτελούς δείπνου, μέχρι την παραδοσιακή τελετή του Κανονιοβολισμού που συνδέεται με την ιστορία της πόλης και την ζωηρη παραστάση στο Cabaret Parisien του εμβληματικού ξενοδοχείου Nacional, η βραδιά είναι γεμάτη μαγεία και κουλτούρα!
 
Ηλικίες: Για μεγάλους

 

 
Διάρκεια: 6 ώρες

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε: Ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακή νυχτερινή περιπέτεια στην Αβάνα, με γευστικό δείπνο, φαντασμαγορική παραστάση Cabaret και την παραδοσιακή τελετή του Cañon­a­zo, που συνδέεται με την ιστορία της πόλης

 

 
Τιμή: Ενήλικας 100 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 20.00

 

 
Σημείο Αναχώρησης: από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

 
Διαθεσιμότητα:  μόνο κάθε Σάββατο

 

 

Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνο ξεναγού, είσοδοι, γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (δεν περιλαμβάνονται ποτά, προσωπικά έξοδα)

 

Είσοδοι:
  • Φρουριακό Συγκρότημα Mor­ro / Cabaña
  • Cabaret Parisien
 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Κομψό Ντύσιμο, Φωτογραφική Μηχανή, Νερό, Πιστωτική Κάρτα (προαιρετικά για αγορές)

 

 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:

 

 

➺ Η Αβάνα σε Πρώτο Πλάνο

Η πρώτη στάση είναι το επιβλητικό πάρκο Mor­ro Cabaña. Από εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την ειδυλλιακή θέα της Αβάνας. Μια εικόνα που κόβει την ανάσα και θα σας μείνει αξέχαστη!

.

 

 

➺ Γαστρονομική Απόλαυση

Θα απολαύσετε εξαιρετικό δείπνο σε ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Αβάνας. Μια γευστική απόδραση που θα θα ικανοποιήσει τόσο τον ουρανίσκο σας όσο και την ψυχή σας!

 

 

➺ Τελετουργικό του Cañonazo

Η Cer­e­mo­nia del Cañon­a­zo είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες παραδόσεις της Αβάνας. Αυτή η αρχαία τελετή αναβιώνει κάθε βράδυ και σηματοδοτεί το κλείσιμο των πυλών της παλιάς πόλης. Ένας αληθινά μοναδικός τρόπος να γνωρίσετε την ιστορία της πόλης!
 

➺ Νυχτερινή Ζωή

Και για το grand finale, τι καλύτερο από ένα εντυπωσιακό show στο Cabaret Parisién του ξενοδοχείου Nacional; Ετοιμαστείτε για ένα βράδυ γεμάτο μουσική και χορό!

 

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της κουβανέζικης κουλτούρας και θα σας αφήσει με ανεξίτηλες αναμνήσεις!

Pin It on Pinterest