Δεν είναι απλώς ένας περίπατος, είναι ένα ολοζώντανο, αισθητηριακό ταξίδι στην καρδιά της Αβάνας. Σας υποσχόμαστε ότι θα αισθανθείτε, θα ζήσετε και θα αγαπήσετε την Αβάνα όπως δεν φανταζόσασταν ποτέ! Περπατήστε στο ιστορικό κέντρο βιώνοντας την ζωντάνια, τον πολιτισμό και την καθημερινότητά της, όπως μόνο ένας ντόπιος θα μπορούσε.

 

 
Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους

 

 
Διάρκεια: 3 ώρες

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε:Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που συνδυάζει περπάτημα, εξερεύνηση και βίωμα της ζωντανής ενέργειας του ιστορικού κέντρου της Αβάνας!

 

 
Τιμή: Ενήλικας 40 Ευρώ, Παιδί  25 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 09.00

 

 
Σημείο Αναχώρησης: Lob­by — Hotel Par­que Central

 

 
Διαθεσιμότητα:  Προσφέρεται Καθημερινά

 

 
Περιλαμβανόμενα: Υπηρεσία Επαγγελματία Αγγλόφωνου Ξεναγού, Κουβανέζικος Καφές στο El Esco­r­i­al (δεν περιλαμβάνονται γεύματα, προσωπικά έξοδα)
 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Άνετα παπούτσια, Αντιηλιακό, Φωτογραφική Μηχανή, Νερό, Πιστωτική Κάρτα (προαιρετικά για αγορές)

 

 
Προαιρετική Επιβάρυνση: Πριβέ Ξενάγηση με Έλληνα Ξεναγό + 10 Ευρώ

 

 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:
 

➺ Εξερευνήστε τις Πλατείες που Έχουν Γράψει Ιστορία: Περπατήστε μέσα από τις πιο ιστορικές πλατείες της πόλης — Plaza de la Cat­e­dral, Plaza de Armas, Plaza de San Fran­cis­co de Asís και Plaza Vie­ja. Κάθε μία από αυτές τις πλατείες είναι μια ιστορική καταθέση που αποτυπώνει την κουλτούρα και την ιστορία της Αβάνας.

➺ Διασχίστε τα Ζωντανά Δρομάκια του Ιστορικού Κέντρου: Περπατήστε στις δημοφιλέστερες οδούς: Mer­caderes, Ofi­cio και Obis­po όπου θα αισθανθείτε τον παλμό της πόλης και θα ζήσετε την καθημερινή ζωή της Αβάνας.

➺ Γευτείτε Κουβανέζικο Καφέ: Oλοκληρώστε την περιήγησή σας με έναν γευστικό κουβανέζικο καφέ στο “Café El Esco­r­i­al”. Θα απολαύσετε τον εξαιρετικό καφέ σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στην Παλιά Πλατεία (Plaza Vie­ja) που συνδυάζει αρώματα και γεύσεις, προσφέροντας σας μια πολύ προσωπική και αυθεντική εμπειρία.

➺ Must-See Τοποθεσίες: Οι Πλατείες της Παλιάς Πόλης (Plaza de Armas, Plaza de la Cat­e­dral, Plaza Vie­ja) και τα δρομάκια του ιστορικού κέντρου

Κάθε στιγμή της εκδρομής είναι σχεδιασμένη για να σας βυθίσει στην κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής της Αβάνας, κάνοντας αυτή την εμπειρία ανεπανάληπτη!

 

Pin It on Pinterest