Αποδράστε από την πόλη και παραδώστε τον εαυτό σας στην απόλυτη χαλάρωση σε μία από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες του κόσμου. Με την εκδρομή “Μία Μέρα στο Βαραδέρο: Πολυτέλεια, Απόλαυση & Χαλάρωση,” προσφέρουμε μια ημέρα γεμάτη αυθεντικές εμπειρίες, αξέχαστες στιγμές και πολυτέλεια που θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλιάδες και βασίλισσες. Μην τη χάσετε! 🌴
 
 
 
 
 

 

Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους
 

 

Διάρκεια: 8 ώρες

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε: Ετοιμαστείτε για μία ημέρα ολοκληρωτικής απόλαυσης και χαλάρωσης, που περιλαμβάνει τροπικό μαύρισμα, απεριόριστα ποτά και νόστιμο μπουφέ… Όλα αυτά στο παραδεισένιο σκηνικό της παραλίας του Βαραδέρο.

 

 
Τιμή: Ενήλικας 100 Ευρώ, Παιδί 70 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 07.30

 

 
Σημείο Αναχώρησης: από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

 
Διαθεσιμότητα: μόνο κάθε Πέμπτη

 

 

Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνου ξεναγού, είσοδος σε ξενοδοχείο All Inclu­sive στο Βαραδέρο, γεύμα μπουφέ, ποτά & αναψυκτικά στα μπαρ του ξενοδοχείου,  (δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα)

 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Ρούχα Θαλάσσης, Πετσέτα, Αντιηλιακή Προστασία, Φωτογραφική Μηχανή, Χρήματα για φιλοδωρήματα

 

 
 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:

 

 

➺ Ανεπανάληπτη Φυσική Ομορφιά

Απολαύστε τη μοναδική φυσική ομορφιά της παραλίας Βαραδέρο, όπου η κατάλευκη, ατελείωτη αμμουδιά συναντά τα τιρκουάζ νερά. Είναι το ιδανικό σκηνικό για να αφεθείτε στις αγκαλιές του ήλιου και της θάλασσας.

.

 

 

➺ Πολυτέλεια και Άνεση

Εξασφαλίζουμε την πολυτέλεια που αξίζετε, από το κλιματιζόμενο λεωφορείο που θα σας παραλάβει, μέχρι τη φιλοξενία σε ένα εκλεκτό ξενοδοχείο σε καθεστώς “All Inclusive”.

 

 

➺ Γαστρονομικές Απολαύσεις

Δοκιμάστε την κουβανέζικη κουζίνα: ένα πλούσιο μπουφέ μεσημεριανού συνοδεύεται από δροσιστικά ποτά — όλα περιλαμβάνονται στην τιμή της εκδρομής.
 

 

➺ Απεριόριστες Δραστηριότητες

Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας παίζοντας παιχνίδια στην άμμο, δοκιμάζοντας μη μηχανοκίνητα ναυτικά σπορ ή απλά χαλαρώνοντας στην όμορφη παραλία.

 

➺ Εύκολη και Άνετη Επιστροφή

 

Στο τέλος μιας ημέρας γεμάτης αναμνήσεις, επιστρέψτε αναζωογονημένοι και ξεκούραστοι στο ξενοδοχείο σας στην Αβάνα, έτοιμοι για την επόμενη κουβανική περιπέτεια που σας περιμένει.

 

 
 
Με τόσα πολλά να προσφέρει, αυτή η εκδρομή στο Βαραδέρο είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό “break” από την πόλη — είναι μια πραγματική απόδραση που σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ολοκληρωτικής χαλάρωσης και πολυτέλειας. Είναι η ευκαιρία να ξεφύγετε από το αστικό τοπίο και να βυθιστείτε σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Επιστρέψτε με τις μπαταρίες φορτισμένες και μια χούφτα αναμνήσεις που θα σας κρατούν συντροφιά μέχρι το επόμενο ταξίδι σας στην Κούβα!

 

Pin It on Pinterest