Η εκδρομή είναι μία πρόσκληση σε έναν κόσμο όπου το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται μαγικά!

 

Προετοιμαστείτε να γευτείτε το αυθεντικό Κουβανέζικο ρούμι, να μάθετε τα μυστικά του Κουβανικού πολιτισμού και να ζήσετε ιστορίες που θα σας συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή σας. Είναι περισσότερο από μια εκδρομή – είναι μια αληθινή Κουβανέζικη εμπειρία!

 

Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους

 

Διάρκεια: 5 ώρες

 

Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

Γλώσσα: Αγγλικά

 

Τι να περιμένετε: Ζήστε την αυθεντική Κούβα με μία μαγευτική ημέρα γεμάτη ιστορία, πολιτισμό, αυθεντικό ρούμι και μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

 

Τιμή: Ενήλικας 85 Ευρώ, Παιδί 65 Ευρώ

 

Ώρα αναχώρησης: 09.00

 

Σημείο Αναχώρησης: από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

Διαθεσιμότητα:  μόνο κάθε Τετάρτη

 

Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνο ξεναγού, είσοδοι, γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (δεν περιλαμβάνονται ποτά, προσωπικά έξοδα)

Είσοδοι σε Μουσεία / Αξιοθέατα:

 

  • Μνημείο José Martí
  • Museo del Ron

 

Τι να έχετε μαζί σας: Άνετα παπούτσια, Αντιηλιακό, Φωτογραφική Μηχανή, Νερό, Πιστωτική Κάρτα (προαιρετικά για αγορές)

 

Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

High­lights:

 

➺ Βύθιση στην Ιστορία και τον Πολιτισμό

Θα επισκεφθείτε το Μνημείο του José Martí, οπού θα ανεβείτε στην Πύργο σε σχήμα αστεριού για να απολαύσετε μια καταπληκτική θέα της Αβάνας. Θα εξερευνήσετε το Calle­jón de Hamel και θα γνωρίσετε το πλούσιο φολκλόρ της Κούβας.


➺ Η Τέχνη του Ron και των Habanos

Kαταδυθείτε στον μαγικό κόσμο του κουβανέζικου ron και των πούρων Habanos. Μαθαίνετε από τους ειδικούς τις μυστικές διαδικασίες παρασκευής των Habanos, ανακαλύπτετε τους ιδανικούς συνδυασμούς γεύσεων και απολαμβάνετε μια ξεχωριστή στιγμή κουλτούρας και γεύσης.


➺ Γαστρονομική Απόλαυση

Δεν είναι μόνο το γνήσιο ρούμι και τα κουβανέζικα πούρα που κάνουν την Κούβα να ξεχωρίζει, αλλά και η αξέχαστη κουζίνα της. Ετοιμάστε τον ουρανίσκο σας για μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία σε ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια της Αβάνας

 

 

Pin It on Pinterest