Στην αξέχαστη αυτή περιήγηση στην Αβάνα, οι δρόμοι δεν είναι απλώς ασφάλτινες επιφάνειες αλλά ζωντανοί παντοκράτορες του χρόνου, που ξεδιπλώνουν τη μαγεία της πρωτεύουσας.

 

 
Κάθε δρόμος που θα διασχίσετε είναι σαν μια σελίδα από το εκθαμβωτικό ιστορικό βιβλίο της πόλης, κάθε πλατεία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που μιλάει σε βάθος για τη ζωή σε προηγούμενες εποχές. Σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στο χρόνο, ο ξεναγός δε σας εξηγεί το παρελθόν, το ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μια βιωματική ιστορική αποκάλυψη

 

 
Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους

 

 
Διάρκεια: 5 ώρες

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε:  Προετοιμαστείτε να μάθετε όλα τα μυστικά της Αβάνας, βλέποντας από κοντά τα πιο γνωστά και ενδιαφέροντα μέρη της πόλης

 

 
Τιμή: Ενήλικας 50 Ευρώ, Παιδί  30 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 09.00 — 09.30

 

 
Σημείο Αναχώρησης: Από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

 
Διαθεσιμότητα:  Προσφέρεται Καθημερινά

 

 
Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με Κλιματιζόμενο Πούλμαν, Υπηρεσία Επαγγελματία Αγγλόφωνου Ξεναγού (δεν περιλαμβάνονται γεύματα, ποτά, προσωπικά έξοδα)
 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Άνετα παπούτσια, Αντιηλιακό, Φωτογραφική Μηχανή, Νερό, Πιστωτική Κάρτα (προαιρετικά για αγορές)

 

 
Προαιρετική Επιβάρυνση: Πριβέ Ξενάγηση με Έλληνα Ξεναγό + 30 Ευρώ

 

 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:
 

➺ Παραλαβή από το Ξενοδοχείο: Επιβιβαστείτε σε ένα κλιματιζόμενο πούλμαν που θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας σε συγκεκριμένη ώρα. Μην ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες, τις έχουμε φροντίσει!

 

➺ Πανοραμική Ξενάγηση με Πούλμαν: Θα Εξερευνήσετε τα σύγχρονα προάστεια της Αβάνας με άνεση από τη θέση σας. [απολαμβάνοντας το αστικό τοπίο.]

 

➺ Περιπατητική Ξενάγηση (Walk­ing Tour): στο ιστορικό κέντρο της Αβάνας. Με κάθε σας βήμα, θα γνωρίσετε τον πυρήνα της Αβάνας και τις πτυχές του ιστορικού κέντρου της πόλης. Θα ανακαλύψετε αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, όμορφες γωνιές για στιγμές χαλάρωσης, καθώς και εξαίσιες εκδηλώσεις τέχνης στους δρόμους, που μετατρέπουν την πόλη σε ένα ζωντανό καμβά!

 

➺ Must-See Τοποθεσίες: Θα δείτε την Πλατεία της Επανάστασης (Plaza de la Rev­olu­cion), το Πανεπιστήμιο της Αβάνας (Uni­ver­si­dad de la Habana). το Προεδρικό Παλάτι (Pala­cio Pres­i­den­cial), το Κεντρικό Πάρκο (Par­que Cen­tral), το Καπιτώλιο (Capi­to­lio Nacional), τις Πλατείες της Παλιάς Πόλης (Plaza de Armas, Plaza de la Cat­e­dral, Plaza Vie­ja) και φυσικά, τα εμβληματικά μπαρ-εστιατόρια Floridi­ta και La Bode­gui­ta del Medio (must Insta­gram­ma­ble spots!)

 

➺ Φωτογραφικές Στάσεις: Κάθε φωτογραφική στάση είναι μια ευκαιρία να “αιχμαλωτίσετε” τη μαγεία της Αβάνας, να αποθανατίσετε μοναδικές στιγμές και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

Η πλήρης εμπειρία της Αβάνας! Από τις πιο φωτογενείς γωνίες της πόλης μέχρι τα απόκρυφα μυστικά της, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Είστε έτοιμοι;

 

Pin It on Pinterest