Ταξιδεύεις στην Κούβα ως Οραματιστής!

Συγχαρητήρια!

Σου αρέσει να κινείσαι με καθαρό στόχο. Έχεις στο μυαλό σου τριετές, πενταετές ακόμη και 10ετές πλάνο!

Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και με ποια σειρά προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Ίσως όμως δεν έχεις πάντα τον απαιτούμενο χρόνο για να το πραγματοποιήσεις.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κουίζ, αγαπάς τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό. Έχεις το όραμα ενός τέλειου ταξιδιού ήδη μέσα στο μυαλό σου και γνωρίζεις τι θέλεις να ζήσεις. Εάν είχες τον απαιτούμενο χρόνο θα μπορούσες να διοργανώσεις ένα εκπληκτικό ταξίδι στην Κούβα, όμως υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή σου όπως η εργασία σου, η οικογένεια, τα χόμπι, οι καθημερινές εκκρεμότητες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι άλλοι σε εσένα, είναι η μεθοδικότητά σου.

Υπάρχουν όμως κάποια πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ οργάνωσης ταξιδιών:

  • Το όραμά σου είναι τόσο συγκεκριμένο που παλεύεις να το κάνεις πραγματικότητα.
  • Η εκτενής έρευνα και οργάνωση είναι ίσως κάτι για το οποίο δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο.
  • Είσαι ιδανικός στην επίβλεψη της διαδικασίας καθώς σου αρέσει να βλέπεις την ευρύτερη εικόνα. Το να αναλώνεσαι όμως με τις λεπτομέρειες θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση όλου του σχεδίου.
Ο σχεδιασμός ενός ιδανικού ταξιδιού στην Κούβα μπορεί να είναι περίπλοκος εάν τον κάνεις μόνος σου, καθώς σου λείπει η τεχνική γνώση στο να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Όπως για παράδειγμα, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείς για να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσεις το κουβανέζικο κοκτέιλ σου;

Το μειονέκτημα του να είσαι Οραματιστής;

Έχεις πάρα πολλές ευθύνες. Ένα άτομο μόνο του που προσπαθεί να πετύχει όσα έχει φανταστεί προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι των ονείρων του.
Εξαντλητικό…

Τι θα έλεγες να αφήσεις κάποιον άλλον να δώσει σάρκα και οστά στο ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν να κάνεις στην Κούβα; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Για να μην σε καταβάλει το στρες, πρέπει:

Να μεταφέρεις επακριβώς το όραμά σου καθώς και όποια προετοιμασία έχεις κάνει, σε κάποιον επαγγελματία που θα αναλάβει τον προγραμματισμό του ταξιδιού σου.

Να αφήσεις για λίγο στην άκρη την ευρύτερη εικόνα και να φροντίσεις να αναφέρεις την παραμικρή λεπτομέρεια που έχεις σκεφτεί.

Να ζητήσεις την βοήθεια των ειδικών προκειμένου όλα όσα ονειρεύτηκες, άκουσες, είδες, διάβασες ή σου πρότειναν να ζήσεις στο ταξίδι σου στην Κούβα, να γίνουν πραγματικότητα.

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια ταξιδιών στην Κούβα.

Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!

Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι, από την απλή διαμονή ή τις εκδρομές έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε!

Κλείσε εδώ το διαδικτυακό Video Call σου μαζί μας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σας προσφέρουμε έναν δωρεάν διαδικτυακό «καφέ» προκειμένου να συζητήσουμε όλα όσα έχεις ονειρευτεί για το ταξίδι σου στην Κούβα. Επέλεξε παρακάτω την ημερομηνία και ώρα που σε εξυπηρετεί!

Pin It on Pinterest