Ταξιδεύεις στην Κούβα ως Λεπτομερής!

Συγχαρητήρια!

Σου αρέσει να σχεδιάζεις, να κάνεις λίστες και να κρατάς σημειώσεις. Δεν είσαι σίγουρος πώς θα είναι ο τελικός προορισμός, αλλά ξέρεις με απόλυτη λεπτομέρεια πώς θα φτάσεις. Γενικά, διαπιστώνεις ότι τα σχέδιά σου υλοποιούνται στο τέλος, ανεξάρτητα από το πόσο αβέβαιος ήσουν στην αρχή.

Τι σημαίνει αυτό για εσένα…

Με βάση τα αποτελέσματα του κουίζ, βλέπουμε ότι είσαι εξαιρετικός στο να εστιάζεις στη λεπτομέρεια. Έχεις σκεφτεί τα πάντα. Από τις βαλίτσες, μέχρι τις πετσέτες θαλάσσης! Έχεις για όλα μια λίστα ή ένα σχέδιο. Από το τι θα βάλεις στη βαλίτσα, μέχρι το ημερήσιο πρόγραμμα του ταξιδιού σου. Ωστόσο, εστιάζοντας τόσο στη λεπτομέρεια, χάνεις την όλη εικόνα.

Το χάρισμά σου, είναι η ακρίβεια. Αφιερώνεις πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια σε ό,τι κι αν κάνεις. Είτε αυτό είναι η δουλειά σου, το χόμπι σου ή ένα ταξίδι ζωής!

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι άνθρωποι σ’ εσένα, είναι η ξεχωριστή πινελιά που βάζεις σε κάθε τι. Δεν θα χάσεις ποτέ την ευκαιρία να μετατρέψεις κάτι πολύ απλό σε κάτι που οι άλλοι θα θυμούνται για πάντα! Το βαρετό απλά δεν είναι στο λεξιλόγιό σου!

Υπάρχουν όμως κάποια πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ σχεδιασμού ταξιδιών:

  • Προσπαθείς να γεμίσεις το κάθε τι με λεπτομέρειες. Με αποτέλεσμα, να βρεθείς να τρέχεις ασταμάτητα χωρίς να μπορείς να πάρεις ανάσα.
  • Η συγκέντρωση όλων των επιμέρους κομματιών μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολη. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εγκλωβισμένος όταν προσπαθήσεις να ενώσεις τα επί μέρους κομμάτια του ταξιδιού που έχεις σχεδιάσει.
  • Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στη θεωρία, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Χρειάζεσαι λοιπόν βοήθεια προκειμένου να μην πανικοβληθείς.

Ο σχεδιασμός ενός ιδανικού ταξιδιού στην Κούβα μπορεί να είναι περίπλοκος εάν τον κάνεις μόνος σου, καθώς σου λείπει η τεχνική γνώση στο να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Όπως για παράδειγμα, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείς για να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσεις το κουβανέζικο κοκτέιλ σου;

Το μειονέκτημα του να είσαι Λεπτομερής;

Μερικές φορές, οι τέλειες μικρές επί μέρους λεπτομέρειες που έχεις σχεδιάσει δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όταν προσπαθείς να τις ενώσεις για την τελική εικόνα του ταξιδιού σου!

Είσαι έτοιμος να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στο ταξίδι σου στην Κούβα έχοντας μία μικρή βοήθεια που θα “ενώσει” όλες τις λεπτομέρειες;

Για να βεβαιωθείς οτι δε θα πέσεις θύμα αυτής της προσοχής στη λεπτομέρεια, πρέπει:

Να λάβεις υπόψη πρώτα την όλη εικόνα και μετά το πώς τα σχέδια και οι λεπτομέρειες μπορούν να χωρέσουν σε αυτήν.

Να βεβαιωθείς ότι δεν επικεντρώνεσαι πάρα πολύ σε ένα συμβάν ή μια δραστηριότητα – μπορείς πάντα να επισκεφθείς ξανά την Κούβα και να δεις νέα αξιοθέατα την επόμενη φορά.

Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου στη λεπτομέρεια για να κάνεις αυτό το ταξίδι αξέχαστο!

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια ταξιδιών στην Κούβα.

Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!

Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι, από την απλή διαμονή ή τις εκδρομές έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε!

Κλείσε εδώ το διαδικτυακό Video Call σου μαζί μας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σας προσφέρουμε έναν δωρεάν διαδικτυακό «καφέ» προκειμένου να συζητήσουμε όλα όσα έχεις ονειρευτεί για το ταξίδι σου στην Κούβα. Επέλεξε παρακάτω την ημερομηνία και ώρα που σε εξυπηρετεί!

Pin It on Pinterest