Ταξιδεύεις στην Κούβα ως Αποτελεσματικός!

Συγχαρητήρια!

Σου αρέσει να ζεις τη στιγμή και να εστιάζεις στο τώρα. Προτιμάς να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις σήμερα, παρά να σχεδιάζεις το μέλλον. Εάν κάποιος χρειάζεται κάτι να γίνει αμέσως, συνήθως απευθύνεται σε εσένα.

Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα συχνά να δυσκολεύεσαι να σχεδιάσεις κάτι μέχρι το τέλος του, προτιμώντας να αντιμετωπίζεις τυχόν απρόοπτα που προκύπτουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του κουίζ, βλέπουμε ότι είσαι εξαιρετικός στην ολοκλήρωση ενός project. Εάν έχεις σαφείς οδηγίες και τους πόρους που χρειάζεσαι, δεν σε σταματά τίποτα. Ζεις τη στιγμή και δεν χάνεις χρόνο να ανησυχείς για το τι ακολουθεί.

Χάρισμά σου, η αποδοτικότητα. Μπορείς να ολοκληρώσεις μια εργασία σε χρόνο ρεκόρ, διασφαλίζοντας ότι έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι λεπτομέρειες.

Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι άλλοι σ’ εσένα είναι η ικανότητά σου να κάνεις τις ιδέες σου πράξη. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνεις πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Υπάρχουν όμως κάποια πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ σχεδιασμού ταξιδιών:

  • Ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση μιας ιδέας δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος τι πρέπει να κάνεις, δυσκολεύεσαι να ξεκινήσεις.
  • Χρειάζεσαι αρκετή και συνεχή έμπνευση για να διατηρήσεις τη ροή των ιδεών σου ώστε να μην μπλοκάρεις.
  • Αναλαμβάνεις δράση πριν σκεφτείς ολόκληρο το σχέδιο, με αποτέλεσμα να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις που δεν είναι απόλυτα σωστές — όπως για παράδειγμα η κράτηση σε διάσημο εστιατόριο τέσσερις ώρες μακριά από το ξενοδοχείο σας!

Ο σχεδιασμός ενός ιδανικού ταξιδιού στην Κούβα μπορεί να είναι περίπλοκος εάν τον κάνεις μόνος σου, καθώς σου λείπει η τεχνική γνώση στο να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Όπως για παράδειγμα, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείς για να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσεις το κουβανέζικο κοκτέιλ σου;

Το μειονέκτημα του να είσαι Αποτελεσματικός;

Χωρίς ένα σταθερό σχέδιο να ακολουθήσεις, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να “τινάξει στον αέρα” όλο το ταξίδι!

Είσαι έτοιμος σχεδιάσεις το τέλειο ταξίδι στην Κούβα ώς Αποτελεσματικός;

Για να βεβαιωθείς οτι δε θα γίνεις θύμα της παρορμητικότητάς σου, πρέπει:

Να συνεργαστείς με έναν έμπειρο επαγγελματία για να βρείτε ένα σταθερό σχέδιο που θα κάνει αξέχαστο το ταξίδι σας στην Κούβα.

Να περιμένεις έως ότου φτιάξετε ένα ευρύτερο πλαίσιο του ταξιδιού πριν αρχίσεις να προσθέτεις το οτιδήποτε. Είτε πρόκειται για ενδιάμεσες πτήσεις, είτε για εκδρομές.

Γέμισε το κεφάλι σου ιδέες τις οποίες στη συνέχεια θα μετατρέψεις σε ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής!

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια ταξιδιών στην Κούβα.

Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!

Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι, από την απλή διαμονή ή τις εκδρομές έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε!

Κλείσε εδώ το διαδικτυακό Video Call σου μαζί μας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σας προσφέρουμε έναν δωρεάν διαδικτυακό «καφέ» προκειμένου να συζητήσουμε όλα όσα έχεις ονειρευτεί για το ταξίδι σου στην Κούβα. Επέλεξε παρακάτω την ημερομηνία και ώρα που σε εξυπηρετεί!

Pin It on Pinterest