Ταξιδεύεις στην Κούβα ως Προσαρμοστικός!

Συγχαρητήρια!

Ξέρεις πού θες να καταλήξεις, κι έχεις μια γενική ιδέα για το πώς θα φτάσεις εκεί. Όταν όμως πρόκειται να σχεδιάσεις κάτι, κάνεις τη διαδικασία βήμα-βήμα. Μερικές φορές, χάνεις τις σημαντικές λεπτομέρειες, γιατί επικεντρώνεσαι στην ευρύτερη εικόνα.

Ας δούμε λίγο τι σημαίνει αυτό.

Με βάση τα αποτελέσματα του κουίζ, είσαι άνετος και δεν θέλεις να δίνεις βαρύτητα στις λεπτομέρειες. Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το πετύχεις, και δεν σε προβληματίζει εάν η διαδικασία αλλάξει στην πορεία. Ωστόσο, σε κάποια πράγματα –που πραγματικά χρειάζεται- παλεύεις να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια. Εξαιτίας αυτού όμως, τα αποτελέσματα μπορεί μερικές φορές να υπολείπονται των προσδοκιών σου.

Το χαρακτηριστικό σου είναι ότι παραμένεις σταθερά συγκεντρωμένος στη μεγάλη εικόνα.

Καταλαβαίνεις ότι η ζωή εξελίσσεται και αλλάζει συνεχώς και είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς για να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις.

Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι σ’ εσένα είναι η προσαρμοστικότητά σου. Μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα την τελευταία στιγμή χωρίς να αγχωθείς, διαβεβαιώνοντας τους γύρω σου ότι όλα είναι μια χαρά. Το αποτέλεσμα; Δεν αφήνεις τις μικρές ανησυχίες της ζωής να σε απογοητεύσουν.

Υπάρχουν όμως κάποια πιθανά προβλήματα με αυτό το στιλ σχεδιασμού ταξιδιών:

  • Δυσκολεύεσαι να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα στα πράγματα που κάνεις επειδή συχνά ξεχνάς τις μικρές λεπτομέρειες. Ποτέ δεν καταλήγεις με αυτό που ονειρευόσουν.
  • Θα ήθελες να έχεις μια άποψη για την τελική μορφή που μπορεί να πάρουν κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα.
  • Η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική καθώς είσαι επιρρεπής στο να παραμελήσεις κάποιο στάδιο του σχεδιασμού. Θα το φέρεις τελικά εις πέρας, αλλά δεν είναι μια διαδικασία που τελικά θα απολαύσεις.

Ο σχεδιασμός ενός ιδανικού ταξιδιού στην Κούβα μπορεί να είναι περίπλοκος εάν τον κάνεις μόνος σου, καθώς σου λείπει η τεχνική γνώση στο να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Όπως για παράδειγμα, σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθείς για να μάθεις ποιο είναι το καλύτερο σημείο για να απολαύσεις το κουβανέζικο κοκτέιλ σου;

Το μειονέκτημα του να είσαι Προσαρμοστικός;

Δεν πετυχαίνεις ποτέ την τελειότητα που κατά βάθος είχες στο μυαλό σου.

Όμως, με λίγη βοήθεια μπορείς να έχεις έτοιμη την παραμικρή λεπτομέρεια που έχεις ονειρευτεί όταν φαντάζεσαι το ταξίδι σου την Κούβα!

Είσαι έτοιμος να απολαύσεις ένα ταξίδι που θα είναι πραγματικά εξίσου μοναδικό αλλά και προσωπικό;

Για να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν όλα όπως τα θες, πρέπει:

Να επιλέξεις την βοήθεια κάποιου ειδικού που θα πραγματοποιήσει κάθε σου προσωπική λεπτομέρεια.

Να σχεδιάσεις τον βασικό «σκελετό» του ταξιδιού σου ώστε να είσαι βέβαιος ότι τα βασικά έχουν τακτοποιηθεί εξ’ αρχής.

Ζήτα από έναν ειδικό να αναλάβει όλες τις μικρές λεπτομέρειες, ώστε αυτό το ταξίδι στην Κούβα να γίνει το ταξίδι της ζωής σου.

Είμαι η Αγγελική, έμπειρη και ενθουσιώδης, εξειδικευμένη σχεδιάστρια ταξιδιών στην Κούβα.

Την τελευταία 10ετία, έχω σχεδιάσει περισσότερα από 500 μοναδικά ταξίδια για ανθρώπους με το δικό σου ταξιδιωτικό προφίλ!

Ό,τι κι αν έχεις ονειρευτεί γι’ αυτό το ταξίδι, από την απλή διαμονή ή τις εκδρομές έως την παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μου κι εγώ είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε!

Κλείσε εδώ το διαδικτυακό Video Call σου μαζί μας!

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σας προσφέρουμε έναν δωρεάν διαδικτυακό «καφέ» προκειμένου να συζητήσουμε όλα όσα έχεις ονειρευτεί για το ταξίδι σου στην Κούβα. Επέλεξε παρακάτω την ημερομηνία και ώρα που σε εξυπηρετεί!

Pin It on Pinterest