Ανοίξτε το βιβλίο της κούβανικης ιστορίας, κουλτούρας και φύσης μέσα από αυτή την αξέχαστη εκδρομή. Από τον ενθουσιώδη “γαλλικό” πολιτισμό του Cien­fue­gos, τη γοητεία του ιστορικού Τρινιδάδ, μέχρι την ακαταμάχητη ομορφιά του Topes de Col­lantes, αυτή η εκδρομή είναι το κλειδί για τον κόσμο της πραγματικής Κούβας!
 
 
 
 
 

 

Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους
 

 

Διάρκεια: 2 ημέρες / 1 νύχτα

 

 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική

 

 
Γλώσσα: Αγγλικά

 

 
Τι να περιμένετε: Μία διήμερη εμπειρία που συνδυάζει τον πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της Κούβας, με στάσεις σε ιστορικά αξιοθέατα, απολαυστικά γεύματα και επαφή με την αγνή φύση. Είναι ό,τι κοντινότερο σε μια πολυσυλλεκτική “γεύση” της Κούβας που μπορεί κανείς να ζήσει σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 
Τιμή ανά Άτομο σε Δίκλινο Δωμάτιο: Ενήλικας 210 Ευρώ, Παιδί 180 Ευρώ

 

 
Ώρα αναχώρησης: 07.30

 

 
Σημείο Αναχώρησης: από Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

 

 
Διαθεσιμότητα: μόνο κάθε Τετάρτη

 

 

Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνου ξεναγού, μία διανυκτερεύση στο ξενοδοχείο Los Hele­chos 3*, διατροφή: ένα πρωινό, 2 γεύματα & 1 δείπνο, αξιοθέατα: Σάντα Κλάρα (Μουσείο & Μαυσωλείο Τσε Γκεβάρα), Σιενφουέγος (Πανοραμική Περιήγηση με στάση στην Κεντρική Πλατεία), Τρινιδάδ (walk­ing tour, επίσκεψη σε μουσείο, ποτό στο μπαρ La Can­chan­chara), πεζοπορία στο βουνό Topes de Col­lantes στο μονοπάτι Cen­tinelas del río melo­dioso — μπάνιο σε φυσική λίμνη με καταρράκτη (δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα)

 

 

Τι να έχετε μαζί σας: Άνετα Ρούχα, Μαγιό, Πετσέτα, Αντιηλιακή Προστασία, Φωτογραφική Μηχανή, Χρήματα για φιλοδωρήματα

 

 
 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης

 

 
High­lights:

 

 

➺ Πολυδιάστατη Εμπειρία Ταξιδιού

Σε αυτή τη διήμερη εκδρομή, θα γνωρίσετε σε δύο διαφορετικές κουβανέζικες πόλεις — Cien­fue­gos & Trinidad και το βουνό Topes de Col­lantes. Από την αστική κομψότητα του Cien­fue­gos μέχρι την αποικιακή χάρη του Trinidad και την φυσική ομορφιά του Topes de Col­lantes, θα ζήσετε την πολυπλοκότητα και την πολυδιάστατη φύση της Κούβας σε μία μόνο περιήγηση.

.

 

 

➺ Πολιτιστική Εμβάθυνση

Θα επισκεφθείτε μουσεία, αξιοθέατα και παραδοσιακούς χώρους όπως το μπαρ La Can­chán­chara. Θα αποκτήστε επίγνωση της κουβανέζικης ιστορίας και πολιτισμού με έναν αρκετά άμεσο τρόπο, με περισσότερες γνώσεις από αυτές που αποτυπώνονται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς.

 

 

➺ Επαφή με τη Φύση

Θα απολαύσετε την ποικιλομορφία της φύσης περπατώντας σε μονοπάτια στο βουνό Topes de Col­lantes και θα κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της φυσικής λίμνης Vena­do. Η διαδρομή είναι ιδανική για τους λάτρεις της φύσης που θέλουν να εξερευνήσουν την εξωτική χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.
 

 

➺ Οργάνωση και Άνεση

Με την παραλαβή και επιστροφή στο ξενοδοχείο σας, καθώς και τη διανυκτέρευση στο βουνό Topes de Col­lantes, όλες οι λεπτομέρειες έχουν ληφθεί υπόψη για να κάνουν το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και ευχάριστο.

 

➺ Διατροφή

 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το φαγητό. Με πρόγευμα, γεύμα και δείπνο την πρώτη μέρα και πρόγευμα και γεύμα τη δεύτερη μέρα δε θα ψάχνετε εστιατόρια και μπαρ.

 

 
 
Αυτή η εκδρομή είναι ό,τι πρέπει για όποιον θέλει να εμβαθύνει στον πολιτισμό, την ιστορία και την φυσική ομορφιά της Κούβας, χωρίς να θυσιάζει την άνεση που μπορεί να προσφέρει μια οργανωμένη περιήγηση.

 

Pin It on Pinterest