Ετοιμαστείτε να ζήσετε την ουσία της κουβανικής κουλτούρας και της απίστευτης φύσης: από τις εντυπωσιακές mogotes και τα μυστικά υπόγεια ποτάμια του Par­que Nacional Valle de Viñales, μέχρι την αισθησιακή γεύση των παγκοσμίως διάσημων Habanos.…

 

Ηλικίες: Για μικρούς και μεγάλους
 
 
Διάρκεια: 10 ώρες
 
 
Τύπος Εκδρομής: Συλλογική
 
 
Γλώσσα: Αγγλικά
 
 
Τι να περιμένετε:  Μία ημέρα γεμάτη από καταπληκτικά τοπία, αυθεντική κουλτούρα και την αξεπέραστη γεύση των παγκοσμίως διάσημων κουβανέζικων πούρων Habanos.
 
 
Τιμή: Ενήλικας 95 Ευρώ, Παιδί 65 Ευρώ
 
 
Ώρα αναχώρησης: 07.30 – 08.00
 
 
Σημείο Αναχώρησης: Από επιλεγμένα Ξενοδοχεία
 
 
Διαθεσιμότητα: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
 
 
Περιλαμβανόμενα: Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, υπηρεσία επαγγελματία αγγλόφωνου ξεναγού, είσοδοι, γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Βινιάλες (δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα)
 
 
Τι να έχετε μαζί σας: Άνετα ρούχα, Αθλητικά Παπούτσια, Αντιηλιακή Προστασία, Φωτογραφική Μηχανή, Χρήματα για φιλοδωρήματα
 
 
Σημείωση: παρακαλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης
 
 

Δραστηριότητες:

  • Επίσκεψη σε αγροτόσπιτο (Casa del Veg­uero) όπου καλλιεργείται ο καλύτερος καπνός για τα παγκοσμίως διάσημα πούρα Habanos
  • Μεταφορά στην κοιλάδα Vinales, στάση στο παρατηρητήριο Mirador de los Jas­mines για να θαυμάσετε την κοιλάδα. Είναι το ιδανικό σημείο για τις αναμνηστικές σας φωτογραφίες!
  • Επίσκεψη στη Σπηλιά του Ινδιάνου (Cue­va del Indio). Η επίσκεψη διεξάγεται με τα πόδια, η έξοδος από το σπήλαιο πραγματοποιείται με βάρκες!
  • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο
  • Επίσκεψη στην βραχογραφία της Προϊστορίας (Mur­al de la Prehistoria)

Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα

Highlights:

Καταπληκτικά Τοπία
Η πρώτη στάση σας στην εκδρομή είναι στο ranchón de Las Bar­rig­o­nas, με τα γραφικά σπίτια των αγροτών και τις απέραντες φυτείες καπνού. Θα γνωρίσετε ένα από τα πολλά είδη φοίνικα που φύονται στην Κούβα… Αυτό είναι το ιδανικό έδαφος για υπέροχες φωτογραφίες και αξέχαστες αναμνήσεις.
 
Η Πολιτιστική Εμπειρία
Θα επισκεφτείτε το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα διάσημα κουβανικά πούρα Habanos (ή φάρμα όπου καλλιεργούνται καπνά σε περίπτωση που το εργοστάσιο είναι κλειστό) και θα πάρετε μια γεύση από την πολυπλοκότητα και την τέχνη πίσω από αυτό τα παγκοσμίως γνωστά πούρα.
 
Φυσική Ομορφιά και Περιπέτεια
Το Par­que Nacional Valle de Viñales, μια περιοχή προστατευμένη από την UNESCO, σας περιμένει με τα εντυπωσιακά της mogotes και τις μυστηριώδεις σπηλιές. Εδώ, θα ζήσετε εκπληκτικές στιγμές όπως την επίσκεψη στο Mur­al de la Pre­his­to­ria και έναν περίπατο στη σπηλιά του Ινδιάνου που ολοκληρώνεται με βάρκαδα στη Cue­va del Indio.
 
Γαστρονομικές Απολαύσεις
Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός την απολαυστική γαστρονομία της Κούβας. Απολαύστε ένα πλούσιο γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, συνοδευόμενο από αυθεντική κουβανική μουσική.
 
 

Σημειώσεις:

  • Η αναχώρηση πραγματοποιείται από επιλεγμένα ξενοδοχεία.
  • Ο ξεναγός μπορεί να τροποποιήσει τη σειρά των επισκέψεων για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής
  • Κρατήσεις: τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την έναρξη της εκδρομής.

Η εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί πριβέ με Έλληνα ξεναγό και κόστος 165 Ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή 2 ατόμων, 140 Ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή 4 ατόμων, 110 Ευρώ ανά άτομο για συμμετοχή 6 ατόμων. Η αναχώρηση σε αυτή την περίπτωση πραγματοποιείται από το κατάλυμά σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να ζήσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία στην Κοιλάδα Βινιάλες μαζί μας. Ελπίζουμε να βιώσετε μια βαθύτερη κατανόηση της κουβανικής φύσης, κουλτούρας και παράδοσης, ενώ οι αισθήσεις σας θα γεμίσουν με την ομορφιά του τοπίου, τον πλούτο της γαστρονομίας και την εκπληκτική επαφή με τη φύση!

 

Pin It on Pinterest