Βίζα για Κούβα

Εκδόστε εύκολα και γρήγορα την τουριστική βίζα Κούβας

Βίζα για Κούβα: τι πρέπει να γνωρίζετε

Έκδοση βίζας Κούβας

Για το ταξίδι στην Κούβα είναι υποχρεωτική η έκδοση τουριστικής βίζας. Η βίζα εκδίδεται από εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία από την Πρεσβεία της Κούβας τα οποία μπορούν να εκδόσουν βίζα για Κούβα για ταξίδι αναψυχής.

Μορφή βίζας Κούβας

Η τουριστική βίζα Κούβας είναι δίπτυχη. Το ένα τμήμα της κρατείται κατά την άφιξη στην Κούβα ενώ το δεύτερο σφραγίζεται με την ημερομηνία εισόδου και ζητείται κατά την αναχώρηση από την Κούβα.

Για το ταξίδι σας στην Κούβα θα πρέπει να έχετε μαζί σας το πρωτότυπο έγγραφο.

(Trav­el Tip: Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μη χάσετε το δεύτερο τμήμα της βίζας. Τοποθετήστε το σε ασφαλές μέρος μαζί με το διαβατήριό σας)

Προσοχή: η τουριστική βίζα που εκδίδεται από την Ελλάδα ισχύει για πτήσεις μέσω Ευρωπαϊκών ενδιάμεσων σταθμών (Ζυρίχη, Παρίσι, Ρώμη, Άμστερνταμ, Μαδρίτη, Μόσχα).  Για πτήσεις μέσω Η.Π.Α παρακαλούμε ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Για πτήσεις μέσω Η.Π.Α παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα Βίζα Κούβας μέσω Η.Π.Α για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και για το κόστος της έκδοσης.

Βίζα για Κούβα — συχνές ερωτήσεις

Τι χρειάζεται για την έκδοση βίζας για την Κούβα;

Για την έκδοση βίζας για ταξίδι στην Κούβα είναι απαραίτητα το διαβατήριο και βεβαίωση ταξιδιωτικής ασφάλισης που περιλαμβάνει ιατροφαρμακευτικές καλύψεις και ένα αντίγραφο του διαβατηρίου του ταξιδιώτη. Αν επιθυμείτε να εκδόσετε ταξιδιωτική ασφάλεια παράλληλα με την έκδοση βίζας τσεκάρετε το πεδίο στη φόρμα “επιθυμώ έκδοση ταξιδιωτικής ασφάλειας”.

Πόσο γρήγορα εκδίδεται η βίζα για ταξίδι στην Κούβα;

Η τουριστική βίζα για ταξίδι στην Κούβα εκδίδεται από τα γραφεία μας εντός 24 ωρών από τη λήψη του αιτήματός σας. Οι ταξιδώτες με πτήσεις μέσω Η.Π.Α θα πρέπει να φροντίσουν την αποστολή των δικαιολογητικών που απατούνται τουλάχιστον 20 μερες πριν την ημερομηνία αναχώρησης

Trav­el Tip: Δεν είναι απαραίτητες φωτογραφίες διαβατηρίων που ζητούσε παλαιότερα η Πρεσβεία της Κούβας

Πόσο κοστίζει η έκδοση βίζας για Κούβα;

Το κόστος για την έκδοση της τουριστικής βίζας είναι 35 Ευρώ. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του ταξιδιώτη:

ALPHABANK:

IBAN: GR7601401050105002786009416

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ Π. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πως μπορώ να παραλάβω τη βίζα Κούβας;

Μπορείτε να παραλάβετε τη βίζα από τα γραφεία της εταιρείας μας: Πιττάκη 11, 105 54, Αθήνα (πλησίον στάσης μετρό Μοναστηράκι) κατόπιν συνεννόησης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 11:00 — 18:00 ή να σας αποσταλεί με couri­er στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε με χρέωση παραλήπτη.

Εκδόστε τουριστική βίζα για την Κούβα:

Εκδόστε τουριστική βίζα για την Κούβα:

Pin It on Pinterest